Ga naar hoofdinhoud

Wie ben ik?

Ik ben Karin van Lokven, getrouwd, en heb 2 opgroeiende tieners. Mijn vooropleidingen zijn LEAO en KMBO-AMB. Ik ben jaren thuis geweest om voor de kinderen te zorgen. Nu zij mij steeds minder nodig hebben heb ik de opleiding tot budgetcoach gedaan in Dordrecht. Nadat ik mijn diploma hiervoor heb gehaald ben ik voor mezelf begonnen als budgetcoach. Ik ben hier vooral mee begonnen omdat ik mensen erg graag wil helpen die hulp nodig hebben bij hun administratie/post/schulden/budgetbeheer PGB/begeleiding-structuur.

Ik heb geen specifieke doelgroep. Iedereen is voor mij gelijk. Mijn werkgebied is ‘s-Hertogenbosch en omstreken.

Bezoek aan huis

Ik lever individueel maatwerk. Iedere cliënt is uniek en heeft een individuele aanpak nodig. Ik bezoek mijn cliënten thuis, ook in de avonduren. In de eigen vertrouwde omgeving zijn mensen het meest op hun gemak. Zij hebben dan ook alles bij de hand en er kunnen dan geen spullen zoek raken omdat ik iets mee naar huis zou hebben genomen.

Zakelijk informatie

  • KvK-nummer: 68786433
  • BTW-nummer: NL 001 742 002 B68
  • AGB-code 41527872
Back To Top